LenBre Automotive | BMW Expertise

 

Om BMW-rijders optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben we onze werkplaats volledig uitgerust met de allernieuwste diagnostische testapparatuur. Waar dealers ophouden, gaan wij verder, zelfs met taken zoals sleutelprogrammering voor Amerikaanse modellen. Onze kennis is up-to-date en vooruitstrevend.

 

Onze expertise is breed en diepgaand. We gaan niet alleen diep in op de mechanische aspecten, maar hebben ook een diepgaande kennis van de softwarekant, waardoor we uw BMW kunnen voorzien van nauwkeurig onderhoud. Of het nu gaat om online programmeren, coderen, uitgebreide foutdiagnose of softwarematige optimalisatie van uw vermogen via chiptuning, we hebben het volledig onder de knie.

 

Onze diagnostische capaciteiten reiken zo ver dat zelfs dealers bij ons aankloppen voor oplossingen (zoals Dusseldorp BMW Group). Voor nauwkeurige diagnoses zijn de juiste instrumenten essentieel. Gelukkig beschikken we over state-of-the-art apparatuur waarmee we zowel offline als online tests kunnen uitvoeren, uw BMW kunnen programmeren, coderen en herstellen. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van elektronica na diefstalschade, het terugbrengen van multimediasystemen naar hun originele functionaliteit en het naadloos inbouwen en activeren van extra opties.

 

Onze vooruitgang is te danken aan onze gewaardeerde klanten. Dankzij hun vertrouwen hebben we in de afgelopen jaren onze expertise kunnen uitbreiden en hebben we unieke diagnosegevallen en complexe storingen met succes kunnen aanpakken.

Referentie van vakbekwaamheid:

 

 

  • BMW Dusseldorp Zaandam.