LenBre Automotive | Expertises

 

 

Het actueel houden van expertise is een ware ambacht! Maar voor ons is dit meer dan een beroep: het is onze passie, die we optimaal weten in te zetten voor onze gewaardeerde klanten.

 

Of het nu om een Volkswagen of een Bentley gaat, wij zijn volledig toegerust om u optimaal van dienst te zijn. Tevens beschikken we over de benodigde apparatuur en kennis om uw BMW of Porsche op een hoogwaardig niveau te onderhouden.

 

Dankzij onze geavanceerde apparatuur zijn we in staat om uw auto op afstand te diagnosticeren en te programmeren. Ons team bestaat uit diverse specialisten, waaronder een specifieke deskundige voor Mercedes.

Ook als het om Mercedes gaat, dekken we het volledige spectrum – van regulier onderhoud tot op maat gemaakte aanpassingen en online programmering.

 

Uiteraard vormt de VAG Groep geen uitzondering, we beschikken over de benodigde expertise voor Audi, Volkswagen, Skoda en Seat.

Geen vraagstuk is te complex, geen probleem is te groot. Of het nu om klassiekers, jonge bolides of de allernieuwste modellen gaat, wij hebben de vaardigheid om alles aan te pakken. Samen met ons team streven we naar het realiseren van het gewenste en prachtige eindresultaat.

Mercedes SL
Volledig in originele staat wat een plaatje!
Corvettes
Eén van de expertises in huis!
Previous
Next