LenBre Automotive | Uw Corvette specialist

 

Welkom bij dé ultieme Corvette-specialist in Emmeloord en de omliggende regio! Bij ons draait alles om Corvettes: van reparatie en restauratie tot inkoop en verkoop van werkelijk unieke exemplaren.

 

Onze indrukwekkende collectie omvat een scala aan auto’s, variërend van projectwagens tot volledig en met passie gerestaureerde juweeltjes. Onze prijzen variëren en zijn direct gerelateerd aan de hoeveelheid liefde en zorg die we in elk voertuig stoppen, evenals de kwaliteit van de gebruikte materialen en onderdelen. Bij elke restauratie leveren we bij verkoop de volledige documentatie, zodat de nieuwe eigenaar het volledige verhaal kan koesteren.

 

Heeft u een eigen Corvette die snakt naar een opknapbeurt? Kom gerust langs en laten we onder het genot van een kopje koffie samen een strategie bedenken.

 

Of u nu trots eigenaar bent van een prachtige Corvette C1 of een iconische C2 Split Window, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Ook de nieuwere Corvette-modellen, zoals de C5, C6, C7 en C8, worden met open armen ontvangen. Ons arsenaal omvat namelijk de juiste diagnostische apparatuur! En laten we de mogelijkheid tot softwarematige afstelling van het motorvermogen niet vergeten.

 

Uw geliefde Corvette kan zich geen betere plek wensen dan bij ons!