Huidig project | Mustang Cabrio 1968

 

Daar gaan we weer, met volle snelheid de geschiedenis in! Dit keer nemen we je mee op een adembenemend avontuur terwijl we een iconische Ford Mustang Cabriolet uit 1968 nieuw leven inblazen. Stel je voor: de rijke nostalgie van het verleden vermengd met de flair van de toekomst.

Maar wacht, er is meer! We tillen deze klassieker naar een ongekend niveau door hem te transformeren met een verrassende en oogverblindende kleur. Vergeet alles wat je dacht te weten over Mustangs, want dit wordt een regelrechte sensatie voor het oog.

En dat is nog niet alles. Het chassis ondergaat een totale make-over, een transformatie die je ademloos zal achterlaten. We gaan diep en grondig, zandstralen tot in de kern en daarna, als een canvas voor een kunstwerk, wordt het chassis volledig opnieuw beschilderd in zijn glorieuze pracht.

Wij kunnen onze opwinding nauwelijks bedwingen terwijl we dit meesterwerk zien ontstaan. Het is een rit die je niet wilt missen. Hou je vast, want we zetten koers naar een nieuw tijdperk van auto-excellentie! 🚗💨🎨

Previous
Next

 

Reeds afgerond (december 2022) | Corvette C3 Eckler versie

 

Wow, wat een vondst! We hebben onze handen weten te leggen op een originele Corvette C3 die rechtstreeks uit de fabriek in een opvallende gele kleur is geleverd. Als dat geen uniekheid ten top is! Deze zonnige schoonheid is onlangs in ons bezit gekomen en heeft sindsdien een complete transformatie ondergaan. Van motor tot techniek, en van de grondverf tot de glanzende laklaag, alles is met liefde aangepakt.

Niet alleen heeft deze gele prachtige een nieuwe look gekregen, maar we hebben hem ook letterlijk nieuwe schoenen gegeven! Vier sprankelende Cooper Cobra banden sieren de Corvette, waardoor hij niet alleen opvalt, maar ook soepel en veilig over de weg glijdt.

Je zult versteld staan van wat we in slechts twee maanden hebben weten te bereiken. We zijn dan ook trots om te vermelden dat deze opgefriste Corvette C3 nu schittert en klaar is om de wegen te veroveren, met een nieuwe en trotse eigenaar achter het stuur. Ben jij klaar om de zon te vangen in deze stralende gele bolide? Maak je klaar voor een onvergetelijke rit!
🌞🚗💨

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Previous
Next

 

Reeds afgerond | Corvette Stingray

 

 

In 2020 zijn wij gestart met de restauratie van deze Corvette uit 1976. Wij zijn trots op het resultaat van dit project. Helemaal volledig opnieuw opgebouwd met originele onderdelen waaronder het unieke “moonroof dak.

 

Previous
Next
Binnenkort meer foto's