DTC (Diagnose Tuning Center) – LenBre Automotive | Over ons

 

Al meer dan 40 jaar is DTC een autoriteit in het vak. De reis begon voor eigenaar Danny op slechts 9-jarige leeftijd, toen hij al aan auto’s begon te sleutelen. Zijn jeugdige fascinatie evolueerde snel tot een droom: zijn passie om te zetten in een levenslange roeping. In 1986 liet hij zijn eerste pioniersstempel achter in Swifterbant met de lancering van DTC. In slechts 4 jaar tijd bloeide een vertrouwd netwerk op, doordrenkt met lokale vibes en vertrouwde gezichten, bestaande uit particuliere klanten en dynamische bedrijven. Een ware triomf die smaakte naar meer. 

 

Uitbreiding kon niet uitblijven. En zo werd een nieuwe locatie in Dronten een feit, een strategische zet om een nog breder publiek te bedienen en te trakteren op onovertroffen service en vakmanschap.

 

De Amsterdamse horizon lonkte in 1994, en Danny en zijn team verhuisden met vastberadenheid naar de stad van grachten en dynamiek. 26 jaar lang lieten ze hun sporen na, verspreid over meerdere locaties. Deze periode was niet alleen een tijdsbestek van fysieke groei, maar ook van kennisdeling en empowerment. Monteurs werden opgeleid, en certificaten werden verdiend met een gezamenlijke inzet. Vanuit deze epische basis reikte de invloed van DTC uit naar klanten door heel Nederland. Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende autoriteit op het gebied van diagnose, elektronica en de kunst van import en export.

 

In 2020 liet Danny zijn passie voor familie en het moderne leven spreken, en DTC onthulde een glanzend nieuwe bestemming: LenBre Automotive, gehuisvest in een ultramoderne werkplaats en showroom in Emmeloord. Deze naam draagt trots de erfenis van zijn kleinkinderen, een eerbetoon aan generaties verbonden door liefde en visie. Wist je dat je onze naam uitspreekt als Lenbree?!

 

LenBre Automotive schittert met een showroom die een rijke verzameling jonge, gloednieuwe auto’s omvat, naast enkele unieke Amerikaanse pareltjes. De werkplaats prijkt met de allernieuwste technologie, als de kloppende motor achter de uitstekende dienstverlening.

 

In een dynamische wereld waar innovatie heerst, omarmt LenBre Automotive voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om auto’s van elke soort en grootte te verwelkomen in onze state-of-the-art werkplaats. Van imposante V12 krachtpatsers tot milieuvriendelijke hybrides – bij ons is elke auto in bekwame handen.