BRON: NETFLIX SERIE 2022

THE LINCOLN LAWYER CAR!

The Lincoln Lawyer is de nieuwe juridische serie op Netflix. In de hoofdrol speelt Mickey Haller als advocaat die zich laat rond rijden in de Lincoln Navigator. Vanaf de achterbank voert hij zijn juridische praktijk uit. De auto wordt gereden door een charmante chauffeur.


Totaal worden er drie auto’s prominent gereden in de Netflix serie. 

1) 1964 Lincoln Continental Convertable, 

2) Lincoln Navigator en op nummer 

3) Fisker EMotion. 

Om even in te zoomen op de Lincoln's!

Lincoln heeft totaal vier zeer mooie en exlcusieve SUV's. Van groot naar klein: Navigator, Aviator, Nautilus en de Corsair

Lincoln Navigator | Uitverkocht

De navigator is het juweeltje in Lincoln’s SUV-assortiment. Het merk staat voor luxe. Zeker dit model biedt 3 zit rijen voor 7 personen die ruim kunnen zitten. De cabine is bekleed met ongekende luxe – echt leer, houten bekleding, metalen accenten – hierdoor kan het hele gezin comfortabel rijden. Een twin-turbo V-6 levert 450 pk en de Navigator kan tot 3900kg trekken! De Navigator pure luxe in Amerikaanse stijl, en dat kunnen maar weinig concurrenten evenaren. 

 

 

Previous
Next
Voor meer informatie bel ons op: +31629554846

Lincoln Aviator | 3.0TT AWD Reserve 

 

De kleinere broer van de Navigator is de Aviator. Dit is een Audi Q7 killer en is standaard voorzien van vele luxe details. Dit is een auto uit de Lincoln serie die je moet ervaren. 

Previous
Next
Voor meer informatie bel ons op: +31629554846