LenBre Automotive in Emmeloord is op zoek naar een enthousiaste en gedreven 1e Automonteur. Werk je graag in een mooi uitgeruste en nieuwe werkplaats waar er gewerkt wordt meer zeer exclusieve auto´s en de nieuwste diagnose apparatuur?

Ben jij deze fanatieke 1e automonteur waar wij naar opzoek zijn? Neem dan snel contact op met ons!LenBre Automotive bestaat ruim 30 jaar en biedt haar vaste klanten naast een volledige werkplaats ook andere diensten. Denk daarbij aan Chiptuning, (complexe) diagnoses en import van exclusieve auto’s. Als 1e automonteur houdt je je bezig met de onderhoud en reparaties van auto´s, daarnaast stel je diagnoses vast en help je de eigenaar met alle werkzaamheden die bij een autogarage horen. Wij zijn op zoek naar iemand die met zijn kennis, kunde en zeker ook passie voor auto´s direct inzetbaar is en dat je ervoor kunt zorgen dat iedere auto waar je aan werkt in perfecte staat de werkplaatst verlaat.

Je weet hoe auto’s in elkaar zitten en je bent een technisch talent die in staat is de meest uiteenlopende problemen zelfstandig op te lossen.
Je beheert alle noodzakelijke kennis en vaardigheden van een 1e automonteur en past dit toe in de praktijk.

Wij zijn op zoek naar iemand met een diploma Automonteur/autotechnicus (of je volgt een BBL-opleiding tot monteur, niveau 4).

Wij bieden je uitstekende (boven marktconforme) arbeidsvoorwaarden

Dit lichten we je graag toe!
Stuur je cv naar LenBre Automotive (info@lenbre.nl) t.a.v. Danny l Of stuur een WhatsApp naar 06-29554846


Het is uiteraard ook mogelijk om eerst kennis te maken met ons bedrijf.